Diyarbakır'da Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Diyarbakır\'da Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Aralık’ta Silvan, 8 Aralık’ta ise Diyarbakır’ın bazı kesimlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

06.12.2016 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. tarafından trafo merkezlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Aralık'ta Silvan, 8 Aralık'ta ise Diyarbakır'ın bazı kesimlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

Dicle Elektrik Dağıtım'dan verilen bilgiye göre, TEİAŞ tarafından 7 Aralık günü Silvan Trafo Merkezi'nde bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle aynı gün 08.00-16.00 saatleri arasında Silvan merkez ve köylerinde dönüşümlü şekilde enerji kesinti yaşanacak. TEİAŞ tarafından Diyarbakır-2 Trafo Merkezi'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle de 8 Aralık günü 05.00-14.00 saatleri arasında Diyarbakır merkezde elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiden Gündoğan, Aziziye, Cumhuriyet, Mevlana Halit, Kaynartepe, 5 Nisan, Batıkent, Fatih, Muradiye, Fatih ve Gürsel Caddesi, İstasyon Caddesi, Ekinciler Caddesi, Dağkapı Gazi Caddesi, Ali Emiri Caddesi, Lise Caddesi, Ben-u Sen, Şehitlik, Turistik Caddesi, Mardinkapı, Bağıvar, Dicle Üniversitesi, Bağıvar, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hastaneler Caddesi ve Silvan yolu etkilenecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement