Diyarbakır'da Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Seçim Güvenliği Toplantısı

Diyarbakır\'da Seçim Güvenliği Toplantısı

Diyarbakır Valiliği tarafından seçime girecek siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

16.04.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği tarafından seçime girecek siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

7 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi, Diyarbakır Valiliği tarafından seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında yapılan toplantıya 9 siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş, hazır bulundu.

Toplantıda bir konuşmaya yapan Vali Aksoy, Diyarbakır'da bu seçimlerin huzur içerisinde yapılması amacıyla yapılacak olan çalışmaları, karşılıklı olarak değerlendirmek, görüş alışverişinde bulunmak, sorun ve önerileri dinlemek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti. Vali Aksoy, Diyarbakır'da seçmen sayısı hakkında bilgi vererek, şöyle konuştu:

"Diyarbakır'da 7 Haziran seçimlerinde 3 bin 135 sandıkta 949 bin 863 seçmen oy kullanacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun geçici aday listesini açıklamasıyla Diyarbakır'da 15 siyasi parti ve 2 bağımsız aday seçimlere iştirak etmektedir. Bu seçimlerin Diyarbakır'da demokrasi şöleni halinde gerçekleşmesini arzu ediyoruz. Karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde seçmenin özgür iradesinin sandıklara yansımasını diliyoruz. Bu amaçla karşılıklı hoşgörü içerisinde bu seçimlerin gerçekleşmesi amacıyla toplantımızı gerçekleştirmeyi istedik."

Toplantıya, AK Parti'den Mustafa Kaçmaz, CHP'den Mehmet Şerif Doğru, HDP'den Ömer Önen, Anadolu Partisi'nden Osman Oto, DSP'den Ali Artun, Hak-Par'dan Vasıf Kahraman, Hüda-Par'dan Şehmus Tanrıkulu, SP'den Fesih Bozan ve Vatan Partisi'nden Haluk Mihalioğlu katıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement