Diyarbakır'da Şehit Astsubay İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Şehit Astsubay İçin Tören

Diyarbakır\'da Şehit Astsubay İçin Tören

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ender Fatih Yılmaz (26) için tören düzenlendi.

27.08.2016 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Ender Fatih Yılmaz (26) için tören düzenlendi.

Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ek binasında düzenlenen törende, şehit Yılmaz'ın (26) Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konulduktan sonra öz geçmişi okundu, dua edildi.

Yüzbaşı Halef Çelikkollu, son dönemde bölücü terör örgütünün Türkiye'nin huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik saldırılarda bulunduğunu belirterek, "Türk Silahlı Kuvvetleri olarak, bölücü terör örgütü mensuplarının amaçlarına ulaşmasını engellemek adına görevimize kararlılıkla ve azimle devam edeceğiz." dedi.

Vali Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Musa Çitil, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ile şehit yakınlarının katıldığı törenin ardından Yılmaz'ın naaşı toprağa verilmek üzere Balıkesir'e uğurlandı.

Olay

Diyarbakır- Bingöl karayolunun güvenliğini sağlayan timlere Kıralan köyü Gömtepe mevkisinde PKK'lı teröristlerce 4 gün önce düzenlenen silahlı saldırıda aralarında Astsubay Ender Fatih Yılmaz'ın da bulunduğu 5 asker şehit olmuştu. 4 şehidin cenazesi önceki gün düzenlenen törenin ardından memleketlerine gönderilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Şehit Astsubay İçin Tören - Son Dakika

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement