Diyarbakır'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Diyarbakır\'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı

Diyarbakır’da parkta oturan iki grup arasında yaşanan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.

04.08.2015 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da parkta oturan iki grup arasında yaşanan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi bacağından yaralanırken, olayı gerçekleştiren kişiler ise bölgeden kaçarak izlerini kaybettirdiler.

Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Sur ilçesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan Çiftkapı semtindeki parkta meydana geldi. Parkta oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı önce sözlü tartışma yaşanırken, ardından silahlı kavga çıktı. Grup içerisinde bulunan bir kişi belinden çıkardığı silahla rastgele ateş ederken, burada bulunan bir kişi bacağından yaralandı.

Kavga sonrası grup bölgeden kaçarken, olay yerine gelen polis ekipleri yaralıyı vatandaşların yardımıyla ambulansa aldılar. Yaralı, ambulansla Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri kavgaya karışan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Silahlı Kavga: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement