Diyarbakır'da Soner Sarıkabadayı İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Soner Sarıkabadayı İzdihamı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan-Karavil Park’ın davetlisi olarak Diyarbakır’a gelen ses sanatçısı Soner Sarıkabadayı, hayranlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

28.09.2014 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkabadayı’yı görmeye ve imza almaya gelen hayranları, AVM’de izdihama neden oldu. Gün içerisinde Ceylan Karavil Park AVM 78 bin kişiyi misafir etti.

Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt, Bingöl, Şırnak, Elazığ, Tunceli, Şanlıurfa gibi illerin bulunduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan; Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen, kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan-Karavil Park, ünlü beste yazarı ve ses sanatçısı Soner Sarıkabadayı’yı Diyarbakır’daki hayranları ile buluşturdu. Yaklaşık 150 milyon dolarlık maliyeti ile bölgenin en çok rağbet edilen alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park’a gelen Soner Sarıkabadayı, Diyarbakır’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Sarıkabadayı, “Diyarbakır’da çok gezme fırsatım olmadı, ama birkaç yere gittim. Bu Ceylan-Karavil Park AVM, Diyarbakır için çok önemli, çok büyük bir yatırım. İnsan, daha önce hiç gelmediği bir yere geldiğinde, daha çok mutlu olabiliyor. Burası yüzyıllardır birçok medeniyete başkentlik yapmış bir şehir. Daha fazla gelmek, daha fazla buralarda yer almak, buradaki insanlarla daha fazla birlikte olmak, bizim için en güzel hediyelerden bir tanesi. Diyarbakır insanı çok sıcak ve misafirperver. İnsanların içindeki pozitifi görmeye çalışan bir insanım, herkesin içinde negatiflik var. Bence önemli olan zamanımızı günlerimizi mümkün olduğu kadar, olumlu yönde geçirmeye çalışmalıyız” dedi.

Sevilen parçalarını seslendiren Sarıkabadayı, imza programının ardından kentten ayrıldı. 

AYDIN YORAT - BURAK EMEK

Diyarbakır\'da Soner Sarıkabadayı İzdihamı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Soner Sarıkabadayı İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement