Diyarbakır'da Tekwandoda Büyük Başarı - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Tekwandoda Büyük Başarı

Diyarbakır\'da Tekwandoda Büyük Başarı

Sokakta çalışan çocuklara yönelik düzenlenen Tekvando kursuna katılan genç kızlardan Arzu Okay'ın büyük başarı gösterdi.

03.03.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yenişehir Sosyal Hizmet Merkezi bünyesinde sokakta çalışan ve risk altında bulunan çocuklara yönelik hizmetler de veren Ek Hizmet binasında sokakta çalışan ve risk altında olan çocukların bedensel, ruhsal ve ahlaksal yönden gelişimlerine, özgüvenlerinin tazelenmesine ve benlik duygularının sağlıklı bir şekilde şekillenmesine katkı sunan tekvando kursu büyük başarı gösterdi.

ARD ARDA GELEN BAŞARILAR

Kursa faaliyetleri içerisinde bu hizmetten faydalanan 15 yaşındaki Arzu Okay, 2013 Aralık ayında Diyarbakır'da yapılan Türkiye Şampiyonası İl seçmesinde 1.'inci oldu. Okay aynı başarıyı 11-16 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenen, toplamda bin 700 sporcunun, bayan kategorisinde 570 sporcunun katıldığı Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonasında 5.'inci olarak gösterdi. Okay, başarısının tesadüfi olmadığını 18-19 Ocak 2014 tarihinde Alanya' da düzenlenen Dünya şampiyonası milli takım seçmesinde de göstererek 3.'üncü oldu.

ARZU OKAY GURURUMUZ OLDU

Diyarbakır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt başta Yenişehir SHM Müdürü İsmail Sarı olmak üzere başarı kazanan öğrencileri ve Ek Hizmet Binası Sorumlusu Müdür Yardımcısı Yusuf Erdener'i ve Tekvando eğitmeni Orhan Baytekin'i kutladı. İl Müdürü Hidayet Bozkurt Okay'ın başarısının kendilerini duygulandırdığını belirterek, "Kazandığı başarılar ile gururumuz olan bu gencimiz merkezimizden hizmet alan diğer çocuklarında spor konusunda teşvik olmaları için örnek olmuştur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Tekwandoda Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement