Diyarbakır'da Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Diyarbakır\'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde aşırı hız yapılan otomobil, yan yatarak 20 metre sürüklendikten sonra, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarptı.

29.01.2015 22:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde aşırı hız yapılan otomobil, yan yatarak 20 metre sürüklendikten sonra, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir otomobile çarptı. Kazada, her iki aracın da sürücüleri hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi üzerinde meydana geldi. 06 ROV 21 plakalı hafif ticari araç Ofis alt geçidinden aşırı hız yaparak çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı yan yatarak yaklaşık 20 metre sürüklenip, kırmızı ışıkta bekleyen 21 EM 766 plakalı otomobile çarptı. Kazada, her iki aracın da şoförleri hafif yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi geldi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ayakta müdahalenin ardından, çeşitli sağlık tetkiklerinin yapılması için hastaneye kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Trafik Kazası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • azat ozan: bu haber ciler nekadar atıyorlar bi bilsez yaralı falan olmadı biz adamı aracı içinden çıkardık şüfüre hiç birşey olmamış 0 0 Yanıtla

Advertisement