Diyarbakır'da Uyuşturucu Tacirlerine Darbe - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Diyarbakır\'da Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Diyarbakır’da uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen 19 ayrı operasyonda gözaltına alınan 25 şüpheliden 16’sı tutuklanırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

20.05.2016 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen 19 ayrı operasyonda gözaltına alınan 25 şüpheliden 16'sı tutuklanırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik olarak 8- 19 Mayıs tarihleri arasında 19 ayrı operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, "Operasyonlarda 528 kilo 660 gram uyuşturucu kubar esrar maddesi, 4 kilo 375 gram uyuşturucu toz esrar maddesi, 500 kök Hint keneviri, 55 gram reçine maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 15 adet fişek ele geçirilmiştir. 25 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, sevk edilen şahıslardan 16'sı ise çıkarılmış olduğu mahkemece tutuklanmıştır. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nce ilimizde uyuşturucu madde imali, ticareti ve sevkiyatı yaparak haksız kazanç sağlayan kişi ve kişilere yönelik çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Uyuşturucu Tacirlerine Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement