Diyarbakır'da Uyuşturucu Tarlalarına Operasyon - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Uyuşturucu Tarlalarına Operasyon

Diyarbakır\'da Uyuşturucu Tarlalarına Operasyon

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 206 bin 500 kök Hint keneviri ele geçirildi.

14.07.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 206 bin 500 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı, Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında Lice İlçesi'nin Karahasan Mahallesi, Hamuk Komu kırsalında arazi arama faaliyeti icra ettiğini açıkladı. Açıklamada, "8 farklı noktada yaklaşık olarak 18 dönüm araziye ekili vaziyette, hasat yapıldığı zaman yaklaşık 1.300 kg kubar esrar elde edilebilecek ve piyasaya sürüldüğünde yaklaşık 4.550.000 TL maddi çıkar sağlanabilecek olan yaklaşık 206.500 kök uyuşturucu madde yapımında kullanılan kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen kenevir bitkileri İl Tarım Müdürlüğü'nden gelen yetkililer nezaretinde yakılmak suretiyle imha edilmiştir. Olay ile ilgili olarak şüpheli ve şüphelilerin kimlik tespit çalışmalarına devam edilmektedir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Uyuşturucu Tarlalarına Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement