Diyarbakır'da Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Uyuşturucuyla Mücadele

Diyarbakır’da, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

27.11.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün sekreterya görevini yürüttüğü İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu toplantısı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Diyarbakır Vali Yardımcısı Taner Bircan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, uyuşturucu ile ilgili Diyarbakır'daki mevcut durum, tespit edilen yeni gelişmeler, sorunlar ve bunlara yönelik üretilecek çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Kurumlar tarafından yürütülen ve yürütülmesi planlanan faaliyetlerin de ele alındığı toplantıda, yetişkinlerde madde bağımlılığı tedavisinin yapılabileceği bir tesisin açılması için çalışmanın başlatılması kararı alındı.

Toplantıda kurum temsilcilerinin mutabakatı ile hazırlanan Diyarbakır İl Uyuşturucu Eylem Planı hakkında geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya, Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Mehmet Aslan, Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Sait Avar, Diyarbakır İl Müftüsü Nimetullah Erdoğmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Mehmet Demir, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Günay Saka, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Ufuk Gökmen, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Durmuş, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Diyarbakır Şubesi ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Uyuşturucuyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement