Diyarbakır'da Yeni Anayasa ve Referandum Süreci Eğitim Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Yeni Anayasa ve Referandum Süreci Eğitim Toplantısı

Diyarbakır\'da Yeni Anayasa ve Referandum Süreci Eğitim Toplantısı

Diyarbakır’da AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği teşkilat içi yeni anayasa ve referandum süreci eğitim toplantısı yapıldı.

18.02.2017 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği teşkilat içi yeni anayasa ve referandum süreci eğitim toplantısı yapıldı.

AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği yeni anayasa ve referandum süreci eğitim toplantısı Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. AK Parti Gençlik Genel Başkan Yardımcısı Abdülkerim Buğra Şimşek'in 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında değiştirilmesi düşünülen 18 maddenin şerhini anlattığı toplantıya AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, AK Parti Genel Merkez MKYK üyeleri Sefa Çelik, Muhammed Aksoy ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

"Yarının öncüsü gençler"

İl Başkanı Muhammed Dara Akar burada yaptığı konuşmada, yarının değişiminin öncülerinin gençler olduğunu belirterek, "Şimdiden yetişeceksiniz, kendinize güveneceksiniz ve geleceği sizler inşa edeceksiniz. Bizler ne geçmişimizi unutuyoruz ne de bugünü ve gelecek hedeflerimizi yok sayıyoruz. Referandum süreci sizlerin gayretiyle Türkiye'de yeni bir zafer kazanmamıza vesile olacaktır. Yakın zamanda Cumhurbaşkanımızla ve Başbakanımızla görüştüm. Bir taraftan gençler, bir taraftan kadınlar sahada olsun diyorlar. Sizlerin enerjisiyle beraber bunları anlatma imkanına kavuşacağız. Son derece önemli bir çalışmadır. Bu ülkeyi devraldığımızda özgürlüklerin olmadığı, inancından, etnik kimliğinden, başörtüsünden, dilinden, kültüründen ötürü insanların ceza aldığı bir ülkeydi bu ülke. AK Parti iktidarına kadar yasaklar, yolsuzluklar ülkesiydi. 'W' harfini kendi isminde kullanan bir derginin kapatıldığı bir ülkeydik biz. Bugünlere nasıl geldiğimizi birçoğunuz biliyorsunuz. Şu an her şey tamam, iş bitti demiyoruz. Hep yenilik, hep gelişim, hep geleceğe doğru bir yürüme var bizim perspektifimizde. Vesayetten kurtulmanın çabası, şimdi yeni bir merhaleye ulaştı. 18 maddelik anayasa değişim paketini halk oylamasına götürüyoruz. Vesayetten tamamen kurtulduğumuz, milli iradenin tamamen hakim olduğu, istikrarın tamamen yerleştiği, koalisyonların geride kaldığı bir Türkiye'ye doğru gidiyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Yeni Anayasa ve Referandum Süreci Eğitim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement