Diyarbakır da Yetimlere Gıda Yardımı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır da Yetimlere Gıda Yardımı

Diyarbakır da Yetimlere Gıda Yardımı

Eğitim Bir Sen Diyarbakır şubesi, Ramazan ayında üyeleriyle birlikte yapacağı iftar yemeğini iptal ederek bunun yerine ihtiyaç sahibi yetimlere 40 gıda kolisi dağıttı.

15.07.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir-Sen Diyarbakır şubesi, Ramazan ayında üyeleriyle birlikte yapacağı iftar yemeğini iptal ederek bunun yerine ihtiyaç sahibi olan yetimler için hazırlanan 40 gıda kolisi yardım paketlerinin dağıtımını yaptı.

Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yunus Memiş, yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda iftar yemekleri düzenlediklerini bu yıl artık iftar yemeği yerine ihtiyaç sahibi yetimlere gıda yardımı yapmayı uygun gördüklerini söyledi.

Yetim olmak hiçbirinin tercihi değil. Ama bu çocuklara sahip çıkmak hepimizin bir görevi hepimizin üzerinde bir farzdır, vebaldir diye düşünüldüklerinin kaydeden Memiş, şöyle konuştu:

"Bu mübarek Ramazan ayında bu yetimlere dokunabilmek bizim için önemlidir. Sadece bir iftar organizasyonunun iptaliyle 40 yetime gıda sağlanabileceğini gördük. Onlara bir nebze olsa yaralarına merhem olma amacı gütmekteyiz. Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi olarak bu tarz organizasyonlarımız üyelerimizin de katkılarıyla yine devam edecektir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır da Yetimlere Gıda Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement