Diyarbakır'da Zırhlı Araç Devrildi: 4'ü Polis 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Zırhlı Araç Devrildi: 4'ü Polis 5 Kişi Yaralandı

Diyarbakır\'da Zırhlı Araç Devrildi: 4\'ü Polis 5 Kişi Yaralandı

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi'nde yasadışı gösterilere müdahale eden zırhlı polis aracı, sivil araçla çarpışarak devrildi.

15.02.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi'nde yasadışı gösterilere müdahale eden zırhlı polis aracı, sivil araçla çarpışarak devrildi. Kazada araçta bulunan 4 polis ile gözaltına alınan bir kişi yaralandı. Bir başka kazada ise freni boşalan polis aracı, elektrik direğine çarparak durabildi.

Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri caddesinde yasa dışı gösteriye müdahale eden polise ait zırhlı bir araç, bugün saat 16.30 sıralarında Ramazan Alkan yönetimindeki 34 HL 6396 plakalı özel bir araç ile çarpışarak devrildi. Kazada zırhlı araçta bulunan 4 polis ile araçta gözaltına alınan 17 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Hafif yaralanan 5 kişi Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, merkez Sur İlçesi Melik Ahmet Caddesi'nde göstericilere müdahale eden ve freni patladığı için duramayan şortland tabir edilen zırhlı polis aracı, elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle eletktrik direği yakında bulunan bir büfenin üzerine düştü. Meydana gelen kazada şans eseri ölen veya yaralanan olamdı.

Büfe sahibi Hasan Ek, olaylar nedeniyle kapattığı büfenin önünde beklediği sırada, polis aracının hızla gelerek direğe çarptığını ve çarpmanın etkisiyle direğin büfenin üzerine düştüğünü söyledi. Ek, Araçtan çıkan polisler zırhlı aracın freninin boşaldığını bu yüzden aracı durduramadıklarını aktardı. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Zırhlı Araç Devrildi: 4'ü Polis 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı
    09:58 Mersin'in ilk kadın muhtarları mazbatalarını alıp göreve başladı

    Mersin'in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı seçimleri kazanarak göreve başladı. Fatma Ayan ve Fatma Dorla, mazbatalarını alarak Tuğrul Mahallesi ve Çömelek Mahallesi'nde muhtarlık görevine başladı. Ayan ve Dorla, kadınların seçme ve seçilme hakkını kullanarak bu başarıyı elde ettiklerini belirtti. İkinci sıraya yerleşen Dorla, köyünde eksikliklerin giderilmesi için çalışacağını ifade etti.

  • Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor
    09:56 Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor

    Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, esnafa can suyu oluyor. Karnavala yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin katılması beklenirken, esnafın işleri açılacak ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnafa can suyu olacak.

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.


Advertisement