Diyarbakır'daki Kck Davasında Tahliye - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Kck Davasında Tahliye

Diyarbakır\'daki Kck Davasında Tahliye

Kapatılan DEP milletvekili Hatip Dicle ve Hüsamettin Çiçek hakkında tutuklu bulundukları süre dikkate alınarak tahliye kararı verildi.

28.06.2014 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da görülen KCK ana davasında tutuklu sanık kapatılan DEP milletvekili Hatip Dicle ve Hüsamettin Çiçek hakkında tahliye kararı verildi.

Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen KCK ana davasında, tutuklu sanık Hatip Dicle ve Hüsamettin Çiçek'in avukatları tahliye talebinde bulundu.

Tahliye talebi üzerine mahkeme, tutuklu bulundukları süreyi dikkate alarak Dicle ve Çiçek hakkında tahliye kararı verdi.

Sanık Dicle ve Çiçek'in tahliye müzekkeresi tutuklu bulundukları Diyarbakır D Tipi Cezaevi gönderildi.

Dicle ve Çiçek'in tahliye edilmesi bekleniyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan 7 bin 578 sayfalık iddianamede, aralarında kapatılan DEP Milletvekili Hatip Dicle, Batman Belediye Başkanı Necdet Atalay ile Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin'in de bulunduğu 175 sanık hakkında, "Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak", "Terör örgütü üyesi ve yöneticisi olmak" ve "Terör örgütüne yardım ve yataklık etmek" suçlarından, 15 yıldan ağırlaştırılmış müebbete kadar değişen hapis cezaları isteniyordu. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Kck Davasında Tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement