Diyarbakır'daki Nevruz Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'daki Nevruz Kutlamaları

Diyarbakır Valiliği, nevruzun birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi için huzur ortamını bozmaya yönelik oluşumlara ve provokasyonlara karşı dikkatli olunmasını istedi.

20.03.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği, nevruzun birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi için huzur ortamını bozmaya yönelik oluşumlara ve provokasyonlara karşı dikkatli olunmasını istedi.

Valilikten yapılan açıklamada, milli kültür ve geleneklerinin bir parçası ve baharın müjdeleyicisi nevruzun 21 Mart Cumartesi günü şenlik havasında kutlanmasını sağlamak, olumsuzluklara karşı halkın huzurunu korumak ve güvenliğini temin etmek için tedbir alındığı belirtildi.

Güvenlik ve trafik gibi birçok alanda İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan 3 bin 764, diğer illerden takviye gelen bin 272 olmak üzere 5 bin 36 personelin görev yapacağı kaydedilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Diğer illerden takviye olarak ilimize gelenlerle toplam 61 ekip ve 213 aracımız halkımıza hizmet verecektir. Nevruz etkinliklerinin birlik ve beraberlik içinde geçmesi için halkımızın sağduyulu davranması ve huzur ortamını bozmaya yönelik oluşumlara ve provokasyonlara karşı dikkatli olunması büyük önem arz etmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'daki Nevruz Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement