Diyarbakır'da Patlamanın Etkisi Gökyüzüne Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Patlamanın Etkisi Gökyüzüne Yansıdı

Diyarbakır'da gerçekleşen ve 45 yaralının olduğu saldırının ardından gökyüzünde dumanlar yükselirken patlamanın olduğu yerde dev bir çukur oluştu.

10.05.2016 17:22  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde teröristler polise yönelik bombalı saldırı düzenledi. Bir çay bahçesinin önünde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda ilk belirlemelere göre 45 kişi yaralandı.

Yaralılar arasında sivillerin de olduğu öğrenilirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

PATLAMA SESİ VE DUMANLAR ŞEHRİN BÜTÜN BÖLÜMÜNDE FARK EDİLDİ

Olay, saat 16.30 sıralarında Yenişehir ilçesi Batıkent mevkiinde bulunan bir çay bahçesinin önünde meydana geldi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Patlamanın sesi kentin büyük bölümünde duyuldu.

PATLAMANIN ARDINDAN GÖRÜNTÜLER

Saldırının ardından, gökyüzünde oluşan toz bulutları gözlemlenirken, ne kadar şiddetli bir patlamada meydana gelen dev bir çukurdan anlaşılıyor.

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Patlamanın Etkisi Gökyüzüne Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cizreli: Yazık hepimiz kardeşiz ordan konuşmak çok kolay bide cizreye gidin son halini görün gerçekten bizi birbirimize dusuruyorlar yeter artık kimse ölmesin uzun adam yeter artık 39 4 Yanıtla
  • : Yazık bu ülkeye 28 4 Yanıtla
  • Asil kurt: Cizreli mardinli sirnaklilar hemwn toplanmis insanlar olmesin olenler polis asker degil ondan heralde kendi yandaslari oldu yas tutup gunah cikariyorlar 1 0 Yanıtla

Advertisement