Diyarbakır'dan Derbiye - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'dan Derbiye

Diyarbakır\'dan Derbiye

Fenerbahçe, Diyarbakırlı çocukları misafir etti Fenerbahçe Spor Kulübü, Diyarbakır'ın Sur ilçesinden gelen çocukları Beşiktaş ile oynanan derbi maçta misafir etti.

01.03.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DETAY HABER - Fenerbahçe, Diyarbakırlı çocukları misafir etti

Fenerbahçe Spor Kulübü, Diyarbakır'ın Sur ilçesinden gelen çocukları Beşiktaş ile oynanan derbi maçta misafir etti.

Daha önce hiç İstanbul'u görmemiş 8-10 yaş grubundaki çocuklar, sarı-lacivertli kulübün bir grup kongre üyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Fenerbahçe - Beşiktaş maçını Ülker Stadı'nda izleme şansı buldu.

Alex'ten destek mesajı

Uzun yıllar Fenerbahçe'de forma giyen ve kulübün efsaneleri arasına giren sarı lacivertli kulübün eski kaptanı Brezilyalı eski futbolcu Alex de Souza, derbi öncesi sarı-lacivertli takıma başarılar diledi.

Alex de Souza, sosyal medya hesabından, Beşiktaş'a attığı bir golün fotoğrafını ve "Başarılar Fenerbahçem" mesajını paylaştı.

Fenerbahçe formasıyla sahaya çıktığı bütün Beşiktaş derbilerinde gol atmayı başaran sarı lacivertli takımın eski golcüsü Senegalli futbolcu Moussa Sow da derbiyi unutmayanlar arasında yer aldı. Moussa Sow, Beşiktaş'a gol attığı bir videoyu sosyal medya üzerinden paylaşarak "Günaydın Fenerbahçe" mesajı yayımladı.

Alex de Souza 333 maça çıktığı Fenerbahçe'de 167 gol atıp, 143 de asist yapmayı başarmıştı. Sow ise 148 maçta 60 gol ve 29 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Diyarbakır'dan Derbiye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement