Diyarbakır'dan Hakkari'ye Mali Müşavir Gelin - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'dan Hakkari'ye Mali Müşavir Gelin

Diyarbakır\'dan Hakkari\'ye Mali Müşavir Gelin

Hakkari’nin en iyi avukatlarından biri olan rahmetli Cumhur Keskin’in oğlu avukat İsmail Keskin, Diyarbakır’da mali müşavir olan Sultan Çiçek ile dünya evine girdi.

18.08.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin en iyi avukatlarından biri olan rahmetli Cumhur Keskin'in oğlu avukat İsmail Keskin, Diyarbakır'da mali müşavir olan Sultan Çiçek ile dünya evine girdi.

Hakkari Belediyesi eski başkanı rahmetli Abdurrahman Keskin'in kardeşi rahmetli Cumhur Keskin'in oğlu avukat İsmail Keskin, Diyarbakırlı mali müşavir Sultan Çiçek ile dünya evine girdi. Sağdıçlığını Slehi Aşireti kanat önderi olan Durunkaya Belediye Başkanı Fatih Keskin'in yaptığı düğün törenine binlerce kişi katıldı. Keskin çifti için Gazi Mahallesi Keskinler Semti'nde iki gün iki gece davam eden görkemli bir düğün töreni yapıldı. Düğün törenine HDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, Hakkari Barosu avukatları, STK temsilcileri, il merkezi, ilçe ve çevre illerden binlerce davetli katıldı.

Başkan Fatih Keskin, bu mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'dan Hakkari'ye Mali Müşavir Gelin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement