Diyarbakır Gençler Ligi Heyecanı Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Gençler Ligi Heyecanı Başlıyor

Diyarbakır Gençler Ligi Heyecanı Başlıyor

Önümüzdeki hafta içi Çarşamba gününden başlaması kararlaştırılan Diyarbakır U15 gençler ligi için artık sayılı günler kaldı.

19.09.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır U – 15 gençler ligine sayılı günler var, birbirinden eşsiz mücadelelerin yapılacağı müsabakalar için takımlarda hazırlıklarını sürdürüyor. Bu mücadeleler örnek derbi heyecanını yaşatacak.

Lige katılacak takımlardan Ali Pınar Gençlikspor, başlayacak ligin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ligin Fairplay havası içerisinde geçmesini dileyen Ali Pınar Gençlikspor Kulübü açıklamasında, "U – 15 Gençler liginde mücadele edecek kulüp ve sporcular liginde mücadele edecek olan kulüp ve sporcular ligin başlamasını adeta iple çekiyor. Önümüzdeki hafta içi Çarşamba günü başlaması kararlaştırılan U – 15 gençler ligi mücadele edecek olan tüm kulüp sporcularımızın tek isteği, fairplay havası içerisinde geçme temennisidir. Lig mücadelesi sonunda maç sonuçlarına bakılarak ilk iki takımımız gurup müsabakalarında temsil etme hakkını elde edecektir. Bu ligler sayesinde gençlerimiz sporla geleceğine merhaba diyerek yeni nesil bir dünya inşasına da katkı sağlamaktadır. U – 15 (2002) ve 13 (2004) yaşındaki gençlerimizde bu mücadelede yer alabilmektir" denildi.

Diclekent Gençlik de Hazır

Diyarbakır amatör kulüplerinden Diclekent Gençlikspor'da lige hazırlanan takımlardan. Geçen sezon U – 11, U-12, U-13, U -14, U -15, U – 16, U – 17, U – 19, 2. amatör ligi tüm yaş gruplarında mücadele edip başarılı sonuçlar elde eden takımın antrenörü Mehmet Çelebi, yaptığı açıklamada, "Okulların tatil olmasıyla birlikte 2 ay boyunca süren ve 300 sporcuya yaz okulunda eğitim verdik. Yaz okulu çalışmalarımız bittikten sonra 21 Eylül'de başlayacak U – 15 ligi için hazırlıklarımıza başladık. Çalışmalarımız çok iyi şekilde devam ediyor. Çok yetenekli sporcularımız vardır. Çalışmalarda sporcularımızın yeteneğini artırarak lige hazırlamaya çalışıyoruz. 2016 – 2017 sezonuna, geleceğe umutla bakıyoruz" dedi.

U – 15 GENÇLER LİGİNDE MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR:

1. YENİŞEHİR BLD
2. YOLSPOR
3. ERGANİ GENÇLERBİRLİĞİ
4. ALİPAŞA SPOR
5. ALİPINAR GENÇLİKSPOR
6. KAYAPINAR
7. DSİ SPOR
8. DİYARBAKIR FK
9. YENİŞEHİR HARB-İŞ
10. DİCLEKENT GENÇLİKSPOR
11. ÖZ DİYAR GENÇLİKSPOR
12. ÇAMLICA GENÇLİK 2015–2016

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır Gençler Ligi Heyecanı Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement