Diyarbakır Gençliğe Taze Kan - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Gençliğe Taze Kan

Diyarbakır Gençliğe Taze Kan

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyon Diyarbakır İl Başkanlığına iş adamı Ali Kaymak getirildi.

24.11.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyon Diyarbakır İl Başkanlığına iş adamı Ali Kaymak getirildi. Ali Kaymak'ın Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyon Diyarbakır İl Başkanlığına getirilmesi çevresinin yanı sıra spor camiası tarafından da olumlu ve sevinçle karşılandı.

Diyarbakır'da sevilen simalar arasında yerini alan Ali Kaymak Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyon Diyarbakır İl Başkanlığına getirildi. Projeleriyle Diyarbakır'a hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağını belirten Başkan Ali Kaymak, "Bu güzel görevi bana uygun bulan değerli Bölge başkanımız sayın Yasin Yavuz'a sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah çok güzel projelerimizle güzel yakışır bir hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza başlayacağız. Spor kardeşliktir centilmenliktir sporun her dalı insan sıhhati için faydalıdır. Gençlerimize yönelik her türlü sportif faaliyetleri spor severlere getireceğiz. sporsuz bir millet temelleri atılmamış bir inşaata benzer. Spor yapalım ilk temelleri biz atalım" diye konuştu.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne Ali Kaymak gibi saygın, dürüst ve becerikli kişiler atayacaklarını belirten Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Yasin Yavuz ise, "Zamanla Güneydoğu Anadolu bölgesine saygın dürüst becerikli çevresi geniş faydalı il başkanlarını atayacağız Türkiye gençlik ve spor konfederasyon Diyarbakır il başkanlığı görevi ile başladım genel merkezimizin uygun görmesiyle bölge başkanlığına atandım , Türkiye gençlik ve spor konfederasyon Diyarbakır il başkanlığı görevini değerli iş adamı sayın Ali Kaymak beyi uygun görerek atadık. Verimli birikimli bir dürüst becerikli arkadaşımızdır inanıyoruz. Ali Kaymak beyi uygun gördük il başkanlığına, güzel el birliğiyle Diyarbakır'a en güzel hizmeti yapacağız. Kendisine ve Diyarbakır'a hayırlı olsun yeni görevinde de başarılar dilerim" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Gençliğe Taze Kan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement