Diyarbakır'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar

Diyarbakır\'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Diyarbakır'ı 4 kategoride temsil ediyor.

22.01.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Dicle Üniversitesi'ni ve Diyarbakır'ı 4 kategoride temsil eden Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Büyük Bayanlar Voleybol Türkiye şampiyonası Finallerine ev sahipliği yapacak. D.Ü. Voleybol takımının 31 yıllık maziye sahip olduğunu dile getiren Antrenör Zafer İpekçi, bayan voleybol takımının ise 20 yıllık bir geçmişe sahip, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu belirtti.
Bayan Voleybol takımının, Türkiye'de tanınan başarılı bir takım olduğunu ve üniversitenin takım sporları arasında vitrin görevi gördüğünün altını çizen İpekçi, D.Ü. Bayan Voleybol Kulübünün, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 kategoride Dicle Üniversitesi'ni ve Diyarbakır'ı Türkiye'de temsil ettiğini belirtti.
D.Ü. Bayan Voleybol takımının, 60'ın üzerinde lisanslı sporcusuyla Diyarbakır'da voleybolun gelişmesinde önemli rol oynadığını kaydeden İpekçi 27-30 Aralık 2015 tarihleri arasında Dicle Üniversitesi'nde yapılacak olan "Büyük Bayanlar Voleybol Müsabakalarına" ev sahipliği yapacağını ifade etti.
Ev sahipliği yapacağı Türkiye şampiyonası Finallerine Tigris Spor, Bismil Gençlik Spor, Surkent Belediyesi Spor ve D.Ü. Kampüs Spor Kulübü katılacak.
Dicle Üniversitesi'nin Büyük Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Finallerine ev sahipliği yapacak olmasının Diyarbakır'ın tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, bunu en yiyi şekilde değerlendireceklerinin altını çizdi. Bu sezon elde edilen büyük başarılarından dolayı öğrencileri ve takım antrenörü makamında kabul eden Eyigün, bugüne kadar göstermiş oldukları başarıdan dolayı sporculara teşekkür eden Prof. Dr. Sabri Eyigün, her zaman olduğu gibi bundan sonra da tüm çalışmalarında desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement