Diyarbakır'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar

Diyarbakır\'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar

Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Diyarbakır'ı 4 kategoride temsil ediyor.

22.01.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Dicle Üniversitesi'ni ve Diyarbakır'ı 4 kategoride temsil eden Dicle Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, Büyük Bayanlar Voleybol Türkiye şampiyonası Finallerine ev sahipliği yapacak. D.Ü. Voleybol takımının 31 yıllık maziye sahip olduğunu dile getiren Antrenör Zafer İpekçi, bayan voleybol takımının ise 20 yıllık bir geçmişe sahip, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu belirtti.
Bayan Voleybol takımının, Türkiye'de tanınan başarılı bir takım olduğunu ve üniversitenin takım sporları arasında vitrin görevi gördüğünün altını çizen İpekçi, D.Ü. Bayan Voleybol Kulübünün, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 kategoride Dicle Üniversitesi'ni ve Diyarbakır'ı Türkiye'de temsil ettiğini belirtti.
D.Ü. Bayan Voleybol takımının, 60'ın üzerinde lisanslı sporcusuyla Diyarbakır'da voleybolun gelişmesinde önemli rol oynadığını kaydeden İpekçi 27-30 Aralık 2015 tarihleri arasında Dicle Üniversitesi'nde yapılacak olan "Büyük Bayanlar Voleybol Müsabakalarına" ev sahipliği yapacağını ifade etti.
Ev sahipliği yapacağı Türkiye şampiyonası Finallerine Tigris Spor, Bismil Gençlik Spor, Surkent Belediyesi Spor ve D.Ü. Kampüs Spor Kulübü katılacak.
Dicle Üniversitesi'nin Büyük Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Finallerine ev sahipliği yapacak olmasının Diyarbakır'ın tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, bunu en yiyi şekilde değerlendireceklerinin altını çizdi. Bu sezon elde edilen büyük başarılarından dolayı öğrencileri ve takım antrenörü makamında kabul eden Eyigün, bugüne kadar göstermiş oldukları başarıdan dolayı sporculara teşekkür eden Prof. Dr. Sabri Eyigün, her zaman olduğu gibi bundan sonra da tüm çalışmalarında desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır'ı 4 Kategoride Temsil Ediyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi
    16:33 Bursa Büyükşehir Belediyesi İlkokul Futbol Şenliği Sona Erdi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri'nde ilkokul futbol şenliği sona erdi. Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci kıyasıya mücadele etti.


Advertisement