Diyarbakır'ın 3 İlçesinde Kaçak Silah Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'ın 3 İlçesinde Kaçak Silah Operasyonu

Diyarbakır\'ın 3 İlçesinde Kaçak Silah Operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çınar, Eğil ve Ergani ilçelerinde düzenledikleri operasyonlarda, silah ve mühimmat ele geçirdi.

23.03.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çınar, Eğil ve Ergani ilçelerinde düzenledikleri operasyonlarda, silah ve mühimmat ele geçirdi. 3 kişi tutuklandı

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Jandarma ekipleri silah kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Çınar, Eğil ve Ergani ilçelerinde operasyon düzenledi. Bomba arama köpeği Alaz ile yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Çınar İlçesi Ovabağ Köyü, Eğil ve Ergani Usluca Jandarma Karakol Komutanlıklarınca silah kaçakçılığı yaptığı değerlendirilen şahıs ve şahıslar ile suç aletlerinin ele geçirilmesi amacıyla 6 ayrı adreste arama faaliyeti icra edilmiştir. Operasyonda, 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 3 kalaşnikof şarjörü, 55 kalaşnikof fişeği, 1 G1 marka piyade tüfeği, 2 G1 şarjörü, 25 G1 fişeği, 2 ruhsatsız av tüfeği, 9 mm'lik 3 ruhsatsız tabanca, 5 tabanca şarjörü, 49 tabanca fişeği, 3 av tüfeği, 20 av tüfeği fişeği, ele geçirildi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulmuş olup, olay ile ilgili 7 şüpheli gözaltına alınmış, gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur."

- Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'ın 3 İlçesinde Kaçak Silah Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement