Diyarbakır Lice'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Lice'de Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır Lice\'de Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Jandarma komandolarında katıldığı uyuşturucu operasyonunda 170 kg. kubar esrar, bin 215 kök yasadışı kenevir bitkisi ele geçirildi.

31.10.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Lice ilçesi Karahasan Mahallesi Hamuk Köyü mevkiinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanması, esrar maddelerinin ele geçirilmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.

Lice Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile bugün saat 03.00'te yapılan operasyon Jandarma Komando birlikleri ve zırhlı araçların desteğinde, İl Jandarma Komutanlığı KOM Timleri, Uyuşturucu madde arama köpekleri, adli kolluk ekibi ve olay yeri inceleme timleriyle icra edildiği belirtildi. Operasyonda, 170 kilogram kubar esrar, bin 215 kök yasadışı kenevir bitkisi ele geçirilerek el konulduğu bildirildi. Operasyonda, yakalanan iki şüpheli şahıs ile ilgili işlem başlatıldı.
Açıklamada, halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğine de vurgu yapıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır Lice'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement