Diyarbakır Lice' Deki Büyük Yangın Kontrol Altına Alındı, Başka Bir Noktada Başladı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Lice' Deki Büyük Yangın Kontrol Altına Alındı, Başka Bir Noktada Başladı

Diyarbakır Lice\' Deki Büyük Yangın Kontrol Altına Alındı, Başka Bir Noktada Başladı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 askerin şehit olduğu ve 4 askerin yaralandığı bombalı saldırıdan sonra başlatılan operasyon sırasında çıkan büyük yangın, İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bugün sabah saatlerinde Dibek köyü yakınlarında bir noktada yangın çıktı.

27.07.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 askerin şehit olduğu ve 4 askerin yaralandığı bombalı saldırıdan sonra başlatılan operasyon sırasında çıkan büyük yangın, İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bugün sabah saatlerinde Dibek köyü yakınlarında bir noktada yangın çıktı. Çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor. Lice ilçesinde önceki gece askere yapılan bombalı saldırının ardından bölgede başlatılan operasyon sırasında Fis ovası ile Lice ilçesi arasında geniş alanda çıkman yangın bugün sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Diyarbakır Büyükşehir ile ilçe itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yangın bölge halkının yardımı ile sabah saatlerinde iş makinalarının yardımı ile kontrol altına alındı. HDP Diyarbakır Milletvekillerininde katıldığı söndürme çalışmalarından sonra bölgede soğutma çalışmaları yapılırken, bu kez Dibek köyü yakınlarında sabah saatlerinde yangın çıktı.

Lice Belediye başkanı Rezan Zoğurli, dün başlayan ve geniş alana yayılan yangının kontrol altına alındığını ancak Dibek köyü yakınlarında sabah saatlerinde yeni bir yangın çıktığını söyledi. Başkan Zoğurli, çıkan yangını söndürmek Belediye ekiplerinin iş makinaları ile çalışmalarını sündürdüğünü belirterek, "Yangını kontrolü altına almaz isek yakınındaki ormanlık alana sıçrayabilir. Halka yangın bölgesinde çalışmalara katılması için çağrı yaptık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Lice' Deki Büyük Yangın Kontrol Altına Alındı, Başka Bir Noktada Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement