Diyarbakır Okul Sporları - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Okul Sporları

Diyarbakır'da okullararası gençler masa tenisi müsabakaları sona erdi.

28.11.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da okullararası gençler masa tenisi müsabakaları sona erdi.

Ziya Gökalp Spor Salonu'nda yapılan ve iki gün süren müsabakalara 120 sporcu katıldı. 9'u kız toplam 28 takımın yer aldığı müsabakalarda, erkekler kategorisinde Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi birinci oldu.

Rekabet Kurumu Anadolu Lisesinin ikinci ve Özel Final Okullarının üçüncü olduğu müsabakalarda, kızlar kategorisinde Özel Final Okulları birinci, Dicle Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ikinci ve Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Müsabakaların ardından başarılı olan takımlar için ödül töreni düzenlendi.

Erkekler kategorisinde birinci olan Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesinin şampiyonluk kupasını Diyarbakırspor eski kulüp başkanı Dr. Abdurahman Yakut verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Serkan Bayhan Rekabet Kurumu Anadolu Lisesinin ikincilik kupasını, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burhan Gül ise Özel Final Okullarının üçüncülük kupasını verdi.

Renkli geçen ödül törenin ardından Diyarbakırspor eski kulüp başkanı Dr. Abdurahman Yakut, dereceye giren tüm sporcuları tek tek kutladı.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burhan Gül, masa tenisinde dereceye giren tüm takımları kutladığını söyledi.

Gül, tören sonunda yaptığı konuşmada, önemli bir organizasyonu daha sorunsuz bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gül, şöyle dedi:

"28 takımın yer aldığı ve toplamda 120 sporcunun yer aldığı okullararası  gençler masa tenisi müsabakaları sona erdi. Centilmenlik çerçevesi içinde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren takımlarımız Diyarbakır'ı bölge müsabakalarında temsil edecekler. Onlara şimdiden başarılar diliyorum. Ödül töreninde bizleri yalnız bırakmayan Diyarbakırspor eski kulüp başkanı Abdurrahman Yakut'a, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan'a Tekvando Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Fatih Hillez'e çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Okul Sporları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement