Diyarbakır Valiliği Konutu Bitişiğindeki Okulun Penceresine Kurşun İsabet Etti - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Valiliği Konutu Bitişiğindeki Okulun Penceresine Kurşun İsabet Etti

Diyarbakır Valiliği Konutu Bitişiğindeki Okulun Penceresine Kurşun İsabet Etti

Diyarbakır Valiliği Konutu bitişiğindeki okulun penceresine kurşun isabet etti DİYARBAKIR merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan ve valilik konutu bitişiğindeki Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ikinci katındaki bir penceresine bugün sabah saatlerinde kurşun isabet ettiği. Sur İlçesi'ndeki 6 mahallede uygulananan sokağa çıkma yasakları 37'inci günde, şiddetli çatışmalarla devam ediyor.

08.01.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği Konutu bitişiğindeki okulun penceresine kurşun isabet etti

DİYARBAKIR merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan ve valilik konutu bitişiğindeki Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ikinci katındaki bir penceresine bugün sabah saatlerinde kurşun isabet ettiği.

Sur İlçesi'ndeki 6 mahallede uygulananan sokağa çıkma yasakları 37'inci günde, şiddetli çatışmalarla devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren patlama ve silah sesleri hiç durmadı. Yaşanan çatışmalarda can kayıpları ile ilgili bilgi alınamazken, Sur İlçesi'ne yakın Yenişehir İlçesi'nde bulunan valilik konağının hemen bitişiğindeki Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2'inci katındaki bir pencereye kurşun isabet etti. Görevliler, sabah saatlerinde bahçede bulundukları sırada 7-8 adet merminin üzerlerinden geçtiğini bir kurşunun ise 2'inci kattaki pencereye isabet ettiğini söyledi.

Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken, konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Valiliği Konutu Bitişiğindeki Okulun Penceresine Kurşun İsabet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement