Diyarbakır Valiliği: Terör Örgütünün Kaçırmak İstediği Vatandaş Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Valiliği: Terör Örgütünün Kaçırmak İstediği Vatandaş Kurtarıldı

Diyarbakır Valiliği, Silvan İlçesi'nde yüzleri maske ile kapalı PKK'lılar tarafından, elleri ve ağzını bağlayarak dağa kaçırmaya çalıştığı 26 yaşındaki H.B.'nin polis tarafından kurtarıldığını açıkladı.

21.05.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valiliği, Silvan İlçesi'nde yüzleri maske ile kapalı PKK'lılar tarafından, elleri ve ağzını bağlayarak dağa kaçırmaya çalıştığı 26 yaşındaki H.B.'nin polis tarafından kurtarıldığını açıkladı. Polisin düzenlediği operasyonda 4 şüpheli yakalanırken, 2 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat hattına dün saat 20.15 sıralarında 5- 6 kişilik yüzleri maskeli grubun, yine yüzü maskeli ve elleri bağlı bir şahsı Feridun Mezarlığı yukarısındaki dağa doğru kaçırdığı yönünde ihbar yapıldığı bildirildi. Kaçıranların terör örgütü mensubu olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçlerimiz, projektör ve termal kameralar ile mezarlık ve çevresinde araştırmalarını yoğunlaştırdı. Bölgede araştırmalar sürerken elleri ve ağzı bağlanmış şahıs, mezarlık civarında güvenlik güçlerimizce bulunmuş olup, kaçırılan kişinin verdiği şifahi bilgilere göre, 'kendisini kaçıran şahısların zırhlı araçları görmeleri üzerine panikledikleri ve kaçtıkları' anlaşılmıştır. Konuyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında söz konusu kaçırma olayını gerçekleştirdikleri tespit edilen 6 kişiden M.B., İ.D., M.Ş.D. ve M.Ş.Y. isimli şahıslar güvenlik güçlerimizce yakalanmıştır. Kimlikleri belirlenen diğer iki şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam etmektedir." - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Valiliği: Terör Örgütünün Kaçırmak İstediği Vatandaş Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement