Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Açıklaması

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Açıklaması

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, terör örgütü PKK’nın yaptığı saldırıların sivil halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda gerçekleştiğini belirterek, “PKK terör örgütünün sivilleri de hedef aldığını bir kez daha gördük” dedi.

18.08.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, terör örgütü PKK'nın yaptığı saldırıların sivil halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda gerçekleştiğini belirterek, "PKK terör örgütünün sivilleri de hedef aldığını bir kez daha gördük" dedi.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, geçen Cuma günü Bağlar ilçesi Direkhane mevkiinde çıkan yangında zarar gören esnafı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Aksoy, burada, terör saldırıları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aksoy, "Bu patlamalar sivil halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda gerçekleşti. PKK terör örgütü sivilleri de hedef aldığını bir kez daha gördük. Bu anlamda bu terörün önlenmesi adına ilgili birimlerimizin büyük gayretleri de devam ediyor. Temennimiz bu tür olayların yaşanmaması ve sivillerin zarar görmemesidir. Bu noktada bütün birimlerimiz büyük bir hassasiyet içerisinde çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir" dedi.

"TOMA'lar Diyarbakır halkının hizmetinde"

TOMA'ların Diyarbakır halkının hizmetinde olduğunu ifade eden Aksoy, "Geçen Cuma günü burada bir yangın meydana geldi. Bu yangına İl Emniyet Müdürlüğümüze ait TOMA'lar da müdahale etti. Yangının büyümemesi noktasında itfaiye ile birlikte önemli bir katkıları oldu. TOMA'lar Diyarbakır'da halkının hizmetinde. Yangınlarda da ihtiyaç olduğunda bunları kullandık, kullanmaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement