Diyarbakırlı 102 Ali Gaffar, Yeniden Hendek'e Geliyor - Son Dakika
Güncel

Diyarbakırlı 102 Ali Gaffar, Yeniden Hendek'e Geliyor

Diyarbakırlı 102 Ali Gaffar, Yeniden Hendek\'e Geliyor

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı suikast sonucu şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın adını yaşatmak için başlatılan 'Bir Kardeşlik Hikayesi Projesi' kapsamında, Diyarbakır'da bulunan Ali Gaffar isimli 102 çocuk Hendek Belediyesi'nin konuğu olarak Şehit 24 Ocak'ta Hendek'te olacak.

11.01.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da 24 Ocak 2001 tarihinde uğradığı suikast sonucu şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın adını yaşatmak için başlatılan 'Bir Kardeşlik Hikayesi Projesi' kapsamında, Diyarbakır'da bulunan Ali Gaffar isimli 102 çocuk Hendek Belediyesi'nin konuğu olarak Şehit 24 Ocak'ta Hendek'te olacak. İlk kez 2011 yılında Hendek'e gelen Ali Gaffarların bu ikinci ziyareti olacak.

Diyarbakır Valiliği ve Hendek Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ortak proje kapsamında, Ali Gaffar Okkan'ın şehit edilişinin 14'üncü yıldönümünde Ali Gaffar adlı 102 çocuk 23 Ocak'ta Ankara'da olacak. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 102 Ali Gaffar ile TBMM ve bakanlıkları ziyaret edecek. 24 Ocak'ta da Hendek'e gelerek Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın mezarı başındaki anma programına katılacak.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, 2009 yılından bu yana devam eden 'Ali Gaffar Okkan, Bir Kardeşlik Hikayesi' projesinin, Türkiye'de kardeşlik duygusunun nasıl oluşturulacağı, bu kavramın nasıl yaşanabileceği ve yaşatabileceği konusunda örnek teşkil edecek  cevap anahtarı durumunda olduğunu ve topluma gerekli mesajı verdiğine inandığını söyledi.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakırlı 102 Ali Gaffar, Yeniden Hendek'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement