Diyarbakırlı Mutlu'nun Hikayesi Herkesi Ağlattı - Son Dakika
Komik - İlginç

Diyarbakırlı Mutlu'nun Hikayesi Herkesi Ağlattı

FOX TV'de yayınlanan 'Sesi Çok Güzel' yarışmasına Diyarbakır'dan katılan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, hayat hikayesiyle hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri ağlattı.

16.04.2015 16:48  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Sesi Çok Güzel' adlı ses yarışmasının ön elemelerinde son 9'a kalan Mutlu Kaya, Sibel Can ile birlikte İstanbul'a döndü. Yarışmacı daha ilk bölümde gösterdiği performans ile kendine hayran bıraktı.

SİBEL CAN ÇALIŞTIĞI YERE GİTTİ

Sibel Can, bir okulun kantininde çalışan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı bizzat kendi elleri ile almak için üşenmeden Diyarbakır'ın yollarını tuttu. Ergani'ye gelen Sibel Can, Sertap Erener ve Gökhan Türkmen'in juri üyeliğini yapacağı 'Sesi Çok Güzel' adlı ses yarışmasının ön elemelerinde son 9'a kalan Mutlu Kaya'yı çalıştığı okulun kantininde ziyaret etti.

"ARTIK KIZINIZ BANA AİT"

Sibel Can'ı okul kantininde karşılarında gören öğrenciler büyük şaşkınlık ve mutluluk yaşarken, Can daha sonra Kaya'nın Fatih Paşa Mahallesi'ndeki evine giderek annesi Hanım Kaya ile bir süre sohbet etti. Ünlü sanatçı, anne Kaya ile sohbet ederken, "Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Mutlu'yu İlk dinlediğimde 'işte budur' dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği vereceğim" dedi.

Sibel Can, ziyaretin ardından Mutlu Kaya'yı da yanına alarak İstanbul'a hareket etti.

ERGANİLİ MUTLU KAYA'NIN HİKAYESİ

Yarışmanın ilk bölümünde Sibel Can, Diyarbakır'dan gelen 'sesi çok güzel' ihbarına yanıt verip Ergani ilçesine gitti. Mutlu Kaya bir ilköğretim okulunun çay ocağında çalışıyordu.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI AMA...

Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okuyamayan Mutlu Kaya, fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar. Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarstı.

Diyarbakırlı Mutlu\'nun Hikayesi Herkesi Ağlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Diyarbakırlı Mutlu'nun Hikayesi Herkesi Ağlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • T.c: Diyarbakırdan insan cıkmaz hepsi barbar adi insanlardır 8 89 Yanıtla
  • Tokatlı: Bazen düşünüyom da hiç de gelişememişz ya bilip bilmeden önyargılı konuşuyoruz. Demek Einshtain haklıymış önyargıları kírmak atomu parçalamaktan zor imiş. Diyarbakırlı olması insan olmadıgını ifade etmez Hepimiz Adem ve Havvadan gelmedik mi ki . . . Allah hepimizi ıslah etsin 54 0 Yanıtla
  • Tonyalı..: Güzel karı valla..kırolardan nasıl böyle bir hatun çıktıysa hayret.. 7 43 Yanıtla
  • Sencer K.: Bir mhp'li olarak şu durumda bırakın ırkçılıgı ayıp yavvv. Ayrıca Diyarbakır kürtleştirilmiş bir Türkmen şehri. Bu kişi belki de bir Atatürkçü, belki de bir Mhp'li olmadıgını nerden biliyorsunuz? Böyle önyargıyla yaklaşarak Mhp zarar verdiginizin farkındamısınız? Sesi de kendi de güzel yolu bahtı açık olsun. . . 28 11 Yanıtla
  • Hilal: Ben mutlunun hemşerisi olarak gurur duydum. Allah yolunu açık etsin canım benim. 36 2 Yanıtla
  • hocadan: Doğuda bu cehalet bitmedikçe bu çocukları daha çok goruruz heryerde 17 16 Yanıtla
  • HAK OLAN: KEŞKE MÜSLÜMAN OLSAYDI 1 31 Yanıtla
  • ???: Türkler lafım size!!! Unutmayın biz Kürtler sizden daha medeniyetli daha Görgülü daha zengin ve en önemlisi daha insanız anladınız mı şimdi hadi Bakalım çöplüğünüze lafım kürde öyle saçmalayanlara 19 13 Yanıtla
  • Takip: Diyarbakır Sezai Karakoç, Ahmed Arif,Ziya Gökalp , Ozan Deniz Sarıtop, Yılmaz Odabaşı, A. Hicri İzgören, Cahit Sıtkı Tarancılar doğurduda sizin gibi cahil ve Saçma sapan,ucuz insanlarla uğraşsın.hadi işimize 29 3 Yanıtla
  • Europas: Artık Doğu'ya el uzatın 29 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement