Diyarbakırlı Sosyal Medya Uzmanı Sesini Dünyaya Duyurdu - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırlı Sosyal Medya Uzmanı Sesini Dünyaya Duyurdu

Diyarbakırlı Sosyal Medya Uzmanı Sesini Dünyaya Duyurdu

Diyarbakır’da yaşayan iletişim, iş geliştirme, pazarlama ve sosyal medya uzmanı 29 yaşındaki Halil Kılıç; yaklaşık 6 ay önce yayın yapmaya başladığı Twitter’ın internet üzerinden canlı yayın yapmasını sağlayan sosyal bir platform olan Periscope’da yoğun bir takipçi sayısına ulaştı.

22.03.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da yaşayan iletişim, iş geliştirme, pazarlama ve sosyal medya uzmanı 29 yaşındaki Halil Kılıç; yaklaşık 6 ay önce yayın yapmaya başladığı Twitter'ın internet üzerinden canlı yayın yapmasını sağlayan sosyal bir platform olan Periscope'da yoğun bir takipçi sayısına ulaştı.

Kılıç, yaklaşık 6 ay önce yayına başladığı Periscope'de bu kadar takipçi kazanacağını hiç düşünmediğini ancak takipçilerinin kısa sürede hızla artınca artık her akşam saat 23.30'dan sonra Periscope uygulamasının en uğrak insanlarından biri haline geldiğini dile getirdi. Amacının biraz da olsa Türkiye'nin kutuplaşmasına meydan okumak olduğunu belirten Kılıç, bu ülkede herkesin birbiriyle anlaşabileceğini, hatta arkadaş, dost, sevgili olabileceğini göstermek istediğini belirtti. Takipçilerinin kendisini Cem Yılmaz, Okan Bayülgen, Bay J gibi ünlülere benzettiğini ifade eden Kılıç, kendisinin ise bunu kabul etmediğini söyledi. Onlar gibi olamayacağını, zaten onlara benzemek gibi bir niyetinin de olmadığını belirten Kılıç, Periscope'un kendisi için belki de bir geçiş noktası olduğunu, asıl amacının ise insanlarla daha çok iç içe olmak ve olabildiğince daha çok insanla tanışmak, bu vesileyle hem bir şeyler öğrenmek hem de bir şeyler öğretmek olduğunu kaydetti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakırlı Sosyal Medya Uzmanı Sesini Dünyaya Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement