Diyarbakırspor'a Başarıya Geldim - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'a Başarıya Geldim

Diyarbakırspor\'a Başarıya Geldim

Diyarbakırspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Ceviz, Diyarbakır'da kariyerine yeni bir şampiyonluk eklemek istediğini söyledi.

06.12.2014 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor'un yeni teknik direktörü Mustafa Ceviz, futbolcu olarak 3 ve teknik adamlık kariyerinde de 4 olmak üzere 7 şampiyonluk yaşadığına dikkat çekerek, Diyarbakır'da kariyerine yeni bir şampiyonluk eklemek istediğini söyledi.

Diyarbakırspor markasının büyüklüğünü gördüğü için görevi kabul ettiğini belirten Ceviz, "Futbolcu olarak 3 şampiyonluk yaşadım. Teknik adam olarak da Mardinspor ve Nazilli Belediyespor'u 2.Lig'e, Fethiyespor'u hem 2.Lig'e hem de PTT 1.Ligi'ne çıkarma başarısını gösterdik. Şanlıurfaspor'u da 2.Lig'de Play-Off'a taşıma gibi bir başka başarımız oldu. Bu başarıları yeterli görmüyorum. Heyecanımı kaybetmedim, aksine daha fazla heyecan ve başarılı olma arzusu taşıyorum. Diyarbakırspor'a da bu yüzden geldim. Diyarbakırspor markasını anlatmaya gerek yok. Mazisi ve büyüklüğü ortada" dedi.

'FUTBOLCU KADROSUNA YABANCI DEĞİLİM'

Başarı için camiadan destek isteyen Ceviz, takımdaki futbolcuları da yakinen tanıdığını söyledi. Ceviz, "Bize düşen çok çalışarak elbirliği ile bu markayı bu sezon hak ettiği 2.Lig'e çıkarmak. Hiçbir teknik adamın elinde sihirli değnek yok. Ben ve ekibim tek başımıza bir anlam ifade etmiyoruz, yönetim, taraftar, basın ve kamuoyunun desteği ile başaracağız. Takımın kaliteli bir kadrosu var. Her takım gibi bu takımın da eksikleri olabilir, bize düşen bunları gidermek ve Diyarbakır'ın yüzünü güldürecek başarılara imza atmak. Takımda daha önce beraber çalıştığım futbolcular var. Diğer futbolcuları da yakından tanıyorum. Pazar günü yapacağımız Arsinspor maçını kazanarak şampiyonluk yarışına dört elle sarılmak istiyoruz" dedi.

Bu arada, Ceviz'in teknik ekibi de belli oldu. Serkan Bilen ve Mehmet Yılmaz yardımcı antrenörlük yaparken, kaleci antrenörü görevini Orhan Altay yerine getirecek. Teknik direktör Ceviz, akşam kulüp binasında futbolcularla toplantı yaptı, dün ise takımın başında ilk idmana çıktı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'a Başarıya Geldim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement