Diyarbakırspor'da 2 Yeni Transfer Daha - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor'da 2 Yeni Transfer Daha

Diyarbakırspor\'da 2 Yeni Transfer Daha

3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk hedefiyle tüm imkânları seferber eden Diyarbakırspor, dış transferde 2 futbolcuyu daha renklerine dahil etti.

11.07.2014 16:46  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha önce 11 futbolcuyu transfer eden Yeşil-Kırmızılılar, bugün de PTT 1.Lig ekiplerinden Karşıyaka'nın forvet oyuncusu Gökhan Aydaş ve 3.Lig ekiplerinden Kahramanmaraş Belediyespor'un savunmanın sağında görev yapan futbolcusu Serdar Cansu'yu transfer etti.

Serdar Cansu'nun bonservisi için Kahramanmaraş Belediyespor'a ücret ödenirken, Gökhan Aydaş için ise Karşıyaka ile olan sözleşmesini alacaklarına karşılık çift taraflı anlaşma ile feshederek Diyarbakırspor'a transferi gerçekleştirildi.

ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOLDA KATKI SUNACAKLARDIR

Kulüpten yapılan açıklama da; "Başkan Fevzi İlhanlı'nın İstanbul'daki ofisinde gerçekleşen imza töreninde 2'şer yıllık sözleşme imzalayan Serdar ve Gökhan'a, büyük Diyarbakırspor projesi kapsamında mücadele etmeyi kabul ettikleri için teşekkür ederek, şampiyonluğa giden yolda büyük katkı sunacaklarına olan inancımızı ifade ediyoruz. Büyük Diyarbakırspor taraftarı, şampiyonluğa giden yolda diğer transferleri olduğu gibi sizi de bağrına basacaktır." denildi.

GELECEK YILLARIN TAKIMINI OLUŞTURULUYOR

Bugüne kadar 11 transfer yapan Diyarbakırspor önemli bir orta saha oyuncusu ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi. Geçen sezon PTT 1.Lig'e yükselme mücadelesi veren bir takımda oynayan bu futbolcunun ismini en kısa zamanda açıklanacak. Diyarbakırspor yönetimi şu sözlerle açıklamasını tamamladı;

"Taraftarlarımız şundan emin olsun ki Diyarbakır'da kaybolan heyecanı geçen sezon geri getirerek binlerce taraftarı tribünlere çeken Diyarbakırspor A.Ş, yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla mücadele edecektir. Transfer edilen tüm oyuncularla uzun vadeli sözleşmeler yapılarak gelecek yılların büyük Diyarbakırspor'unun da hesapları yapılmıştır. Amacımız bu sezon 2.Lig'e çıkmak ve sonraki şampiyonlukların temelini oluşturacak istikrarlı kadroyu meydana getirmektir." denildi.

GÖKHAN AYDAŞ KİMDİR?

1989 İstanbul doğumlu olan Gökhan Aydaş, geçen sezon Karşıyaka'da 12 maçta forma giyerek 3 gol kaydetti. 11 kez milli takımlarda oynayan Gökhan, kariyerindeki 212 resmi maçta 54 gol kaydetti. Beşiktaş alt yapısında yetişen Gökhan, Torbalıspor, Bugsaşspor, K.Maraşspor ve Karşıyaka takımlarında oynadı. Gökhan, rakip savunmaları yıpratan ve güçlü fiziği nedeniyle beğenilen bir forvet olarak değerlendiriliyor.

SERDAR CANSU KİMDİR?

1991 Adana doğumlu olan Serdar Cansu, geçen sezon 3.Lig 1.Grup Play-Off'unda final oynayan Kahramanmaraş Belediyespor'un formasını 32 maçta terletti. Adanaspor'da yetişen ve daha sonra Afyonkarahisarspor, Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor takımlarında oynayan Serdar, kariyerinde 179 resmi maça çıktı. Toplam 44 golü olan Serdar, her iki ayağını da kullanabiliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor'da 2 Yeni Transfer Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement