Diyarbakırspor Galibiyete Şartlandı - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Galibiyete Şartlandı

Diyarbakırspor Galibiyete Şartlandı

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu takımlarından Diyarbakırspor, bu hafta sonu evinde oynayacağı Çine Madranspor maçı için galibiyete şartlandı.

12.09.2014 15:10  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen haftayı beraberlikle kapatan Diyarbakırspor'da dikkatler Pazar günü oynanacak olan Çine Madranspor maçına çevrildi. Yeşil – Kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Fethi Çokkeser nezaretinde yaptığı antrenman koşu kültür ve fizik hareketleriyle başlayıp, teknik taktik, pozisyonlu ceza atışlarıyla sona erdi.

Yeşil – Kırmızılı futbolcuların moralmen iyi oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Fethi Çokkeser, Diyarbakırspor olarak hedeflerinin belli olduğunu belirterek, "Bu yola baş koyduk, geri dönüş yok. İyi bir hazırlık devresi ile birlikte özel maçlar yaptık. Şimdi lige döndük takımımız yeni yeni oturuyor. Biç yaptığımız işe inanan kişileriz. Lige beraberlikle başladık. Ardından kupada tur atlattık. Şimdide Pazar günü gece maçında sahamızda taraftarlarımızın önünde Çine Madranspor ile oynayacağız. Hedefimiz ve tek düşüncemiz galibiyettir. Sahamızda taraftarlarımız önünde oynuyoruz. Kazanmamız gereken bir maç. Hazırlıklarımız sorunsuz geçiyor. Taraftarlarımızın da büyük desteğini arkamıza alıp sahadan 3 puanı hanesine yazdıran takım olarak ayrılacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Galibiyete Şartlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement