Diyarbakırspor Maçını Hakem Katletti - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Maçını Hakem Katletti

Diyarbakırspor Maçını Hakem Katletti

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un sahasında oynadığı Denizli Belediyespor maçını hakem yanlış kararıyla adeta katletti ve olayların çıkmasına neden oldu.

18.05.2015 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Diyarbakır spor'u küme düşüren hakem"olarak hafızalara kazınan Hüseyin Sabancı bugünkü maçı da katletti.
Spor Toto 2.Lig Play-Off yarı final karşılaşmasında Diyarbakırspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor'u konuk ettiği karşılaşmada verdiği kararlarla saç baş yolduran, 2011-2012 sezonunda yönettiği Tokatspor - Diyarbakırspor karşılaşmada yaptıklarının bir benzerini bugün bir kez daha ortaya koyarak maçı katletti.

Diyarbakırspor'un Emeğini Çaldılar

Diyarbakırlıların unutamadığı kara gömlekli Hakem Hüseyin Sabancı Diyarbakır'daki spor kamuoyunun aradan geçen yıllara rağmen unutamadığı ve "Diyarbakırspor'u küme düşüren hakem" olarak hafızalara kazınmıştı.

"Yazıklar Olsun Sana Sabancı"

Bugün oynanan karşılaşmada, Diyarbakırspor 88.dakikada İbrahim Konuksever ile 1-0 öne geçti. karşılaşma bu skorla bitse Diyarbakırspor finale yükselen takım olacaktı, ancak hesap edilmeyen tek şey maçın hakemi Hüseyin Sabancı karşılaşmanın 90+5. ci dakikasında çok çok tartışmalı ilgisiz bir penaltı çalması bardağı taşırdı. Denizli Büyükşehir Belediyespor'un attığı penaltı sonrası taraftarın sabrı taştı. Maraton tribünlerden sahaya giren taraftarların ardından Hakem Hüseyin Sabancı ve yardımcıları soyunma odasına girdiler. Maçın tatil edildiği bilgisi elimize ulaştı. Muhtemelen Hakemin başrolde olduğu karşılaşma TFF tarafından 3-0 Denizli Büyükşehir lehine tescil edilecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Maçını Hakem Katletti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement