Diyarbakırspor Sahasında Yok - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor Sahasında Yok

Diyarbakırspor Sahasında Yok

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda sahasında Yeşil Bursa ile 0 – 0 berabere kalıp puan kayıp eden Diyarbakırspor'un evinde başarısızlığı devam ediyor.

29.09.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahasında ve seyircisi önünde Yeşil Bursa engelini bir türlü aşamayan Diyarbakırspor sahadan 1 puanla ayrılması taraftarlarını üzdü. Spor Toto 3. Lig 2. Grup karşılaşmasında Yeşil Bursa'yı ağırlayan Diyarbakırspor bu önemli karşılaşmadan da galibiyetsiz ayrıldı. Haftanın merakla beklenen maçında herhangi bir olayın çıkmaması dikkatlerden kaçmadı.

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maça rakibine oranla daha iyi başlayan taraf olan Diyarbakırspor net pozisyonlar yakalamasına rağmen sonuca gidemeyerek kendi sahasında oynadığı bir karşılaşmadan da galibiyetsiz ayrıldı. Şampiyonluk parolasıyla başlanan ligde sadece bir galibiyeti bulunan temsilcimizin kendi sahasında henüz galibiyet yüzü görememesi de bazı tepkilere neden oldu. Kötü gidişatın faturasını Teknik Direktör Fethi Çokkser'e kesen taraftarlar geçen maçta olduğu gibi bu hafta da tepkilerini devam ettirdiler. Maç sonrasında taraftarlar üzüntülerini tezahüratlar yaparak dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakırspor Sahasında Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement