Diyarbakırspor'u Yaşatalım Gecesi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırspor'u Yaşatalım Gecesi

Diyarbakırspor\'u Yaşatalım Gecesi

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor'da kayyum heyeti düzenlenecek gece için çalışmalarını sürdürüyor.

23.01.2013 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor'da kayyum heyeti düzenlenecek gece için çalışmalarını sürdürüyor.

Nurettin Uğur'un kayyum başkanı olarak atanmasından sonra genel menajer Ramazan Kahramaner ile birlikte Ankara ve İstanbul'a giderek Diyarbakırspor'u kampa gönderdikten sonra, bu defa da kulubü yaşatmak için yapılacak gece için yeniden İstanbul ve Ankara'ya hareket etti. İstanbul ve Ankara'da yapılacak olan 'Diyarbakırspor'u Yaşatalım' gecesini organize etmeye çalışan kayyum heyeti İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Fatih İlçe Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile görüştü. Tek amaçlarının Diyarbakırspor'u yaşatmak olduğunu belirten genel menajer Ramazan Kahramaner, bu gecenin Diyarbakırspor için son şans olduğunu belirtti. Kahramaner, "İstanbul ve Ankara'da kayyum heyeti başkanı Nurettin Uğur, ben ve Ali Güldamlası adeta kamp kurmuş durumdayız. Tek amacımız Diyarbakırspor'u yaşatmak. İstanbul ve Ankara'da gerçekleştireceğimiz gece için İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile görüştük. Aynı zamanda eski Diyarbakır valisi olan Mutlu'dan destek sözü aldık. Valimiz hem İstanbul'daki hemde Ankara'daki destek gecemizde bulunacak. Vali Mutlu, 'Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Bu takım bizim takımımız. Elimizden ne geliyorsa yapacağız' diyerek Diyarbakır sevdalısı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bir başka destek sözünü de Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve yardımcısı M. Ali Tüy'den aldık. Davetiyelerimizi verdik. Durumumuzu anlattık. Sağolsunlar yardımcı olacaklarını belirttiler. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Ali Ağaoğlu ile de görüşerek destek sözü aldık. Diyarbakırspor'u yaşatmak için gösterdiğimiz çaba umarım karşılığını alır ve Diyarbakırspor bu geceler sonucu biraz da olsa refaha kavuşurturur" dedi.

Öte yandan İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirilecek geceye katılacak sanatçılarda belirlendi. Bedri Ayseli, Kadri Göral, Kadir İpek, Ebru Yaşar'ın katılacağı gecede misafir sanatçılar ise Berdan Mardini, Aydın Aydın ve Murat Kurşun olacağı bildirildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakırspor'u Yaşatalım Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement