Diyarbekirspor'a Durmak Haram - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'a Durmak Haram

Diyarbekirspor\'a Durmak Haram

Diyarbekirspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde düzenli olarak sürdürüyor.

16.08.2015 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çalışmalarını Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde düzenli olarak sürdürüyor.

"Çok iyi şartlarda lige hazırlanıyorlar"

Kulüp basın sözcüsü Saffet Azbay, yeşil kırmızılı takımın çok iyi şartlarda lige hazırlandığını söyledi. Kızılcahamam'da kamp yaptıkları Patalya tesislerinde yaptıkları her iki hazırlık maçını da kazandıklarını anımsatan Azbay, takımda moral ve motivasyonun da en üst seviyede olduğunu kaydetti. Azbay sözlerini şöyle sürdürdü: "Kamp çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Bu kasmamda 4 hazırlık maçı yaptık. Bu hazırlık maçlarının ilk ikisinde yenildik. Ama çabucak toparlandık ve 2. etap kamp çalışmalarımızı yürüttüğümüz Kızılcahamam'daki 2 hazırlık maçımızı kazandık. Futbolcularımız çalışmalarımızı teknik heyetin nezaretinde sürdürüyor. Takımda en ufak bir sıkıntı yok. Her şey yolunda ve şampiyon olmamak için hiçbir neden yok."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'a Durmak Haram - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement