Diyarbekirspor Ağırlık Çalıştı - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Ağırlık Çalıştı

Diyarbekirspor Ağırlık Çalıştı

Diyarbekirspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Ofspor maçı öncesinde kuvvete dayalı ağırlık çalıştı.

15.10.2015 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Ofspor maçı öncesinde kuvvete dayalı ağırlık çalıştı. Olimpia Fitness Center'da yapılan ve yaklaşık bir saat kadar devam eden idmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Takım dün çifte idman yaptı

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, zorlu Ofspor maçı öncesinde gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Grup Lideri Ankara Etimesgut'un geçen hafta Ofspor ile berabere kalıp 2 puan kaybettiğini anımsatan Altunsoy, "Liderin 2 puan bıraktığı Of'ta 3 puanla ayrılarak aradaki puan farkını biraz daha düşürmek istiyoruz. Şimdiye dek arka arkaya yendiğimiz her iki takımda puan cetvelinde alt sıralarda bulunan takımlardı. Şimdi ise ligde üst sıralarda olan ve ligdeki ciddi rakiplerimizden biri olan Ofspor ile oynayacağız. Bunu futbolcularımla da paylaştım. Kendilerine gerçek gücümüzü bu maçta sahaya yansıtmamız gerektiğine vurgu yaptım" dedi.

" Trabzon'a kazanmak için gideceğiz"

Karadeniz'de sahaların çok ağır olduğunu ve bu nedenle biri ağırlık diğeri sahada olmak üzere takıma çifte idman uygulayan Altunsoy, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün (dün) sabah saatlerinde Olimpia Fitness Center'da ağırlık çalıştık. Öğleden sonra da sahada topla idman yaptık. Bilindiği üzere Karadeniz yağışlı bir bölge olduğu için saha zeminleri çok ağır oluyor. Biz de bu hafta futbolculara kuvvete dair antrenmanlar yaptırdık. Takımda önemli eksiklerimiz bulunmuyor. Futbolcularımızın moralleri de gayet iyi. Son iki maçımızın verdiği moral ile Trabzon'a gideceğiz. Bu maçı kazanarak seriyi sürdüreceğimize inanıyorum."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Ağırlık Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement