Diyarbekirspor'da Denizli Büyükşehir Mesaisi - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da Denizli Büyükşehir Mesaisi

Diyarbekirspor\'da Denizli Büyükşehir Mesaisi

Geçen haftayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye beraberliğiyle kapatan Diyarbekirspor'da bütün dikkatler evinde oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına yöneldi.

15.09.2015 21:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve geçen haftayı 0- 0'lık Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye beraberliğiyle kapatan Diyarbekirspor'da bütün dikkatler 19 Eylül Cumartesi günü Atatürk Stadında oynanacak Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına yöneldi.

Maç seyircisiz oynanacak

Geçen sene bu takım ile Diyarbakır'da oynanan Play Off yarı final rövanş maçında hakemin uzatmalarda verdiği haksız penaltı nedeniyle yeşil kırmızılı taraftar sahaya girmiş ve Diyarbakır temsilcisi çıkan olaylar nedeniyle hem 3- 0 hükmen yenik sayılıp elenmiş hem de 5 maç saha kapama cezası almıştı. Bu nedenle Cumartesi günkü maç seyircisiz oynanacak.

Planlar 3 puan üstüne kurulu

Geçen haftayı 0- 0'lık Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye beraberliğiyle kapatan Diyarbekirspor, bu hafta kazanarak hem Maraş'ta kaybedilen 2 puanı telafi etmek hem de çıkışa geçmek istiyor. Teknik Direktör Bülent Demirkanlı nezaretinde Denizli Büyükşehir Belediye maçı hazırlıklarına başlayan yeşil kırmızılı ekipte bütün planlar galibiyet üstüne kurgulanıyor.

"Kazanmak istiyoruz"

Diyarbekirspor Basın sözcüsü Safet Azbay, Denizli Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi. 2- 0'lık Payas galibiyetiyle ilk iç saha maçından 3 puanla ayrıldıklarını anımsatan Azbay, "Bu hafta da kazanmak ve iç sahada puan kaybetmek istemiyoruz. Takımda moraller iyi durumda takımımız her geçen gün daha da iyiye gidiyor" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da Denizli Büyükşehir Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement