Diyarbekirspor'da Etimesgut Belediye Alarmı - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da Etimesgut Belediye Alarmı

Diyarbekirspor\'da Etimesgut Belediye Alarmı

Diyarbekirspor A.Ş., Etimesgut Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı ilk hafta karşılaşması için dün Kızılcahamam ilçesinden Ankara merkezine geçti.

21.08.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekir spor A.Ş., Pazar günü Etimesgut Belediyespor'la deplasmanda oynayacağı ilk hafta karşılaşması için dün Kızılcahamam ilçesinden Ankara merkezine geçti.

"3 Puanla Başlamak İstiyor"

19 Temmuz- 8 Ağustos tarihleri arasında Bolu'da kamp yapan ve 8 Ağustos'tan beri de Kızılcahamam'da kamp yaparak lige hazırlanan yeşil kırmızılı takım, şampiyonluk hedefiyle bilendiği lige 3 puanla başlamak istiyor.

"Başarı İçin Gerekenler Yapıldı"

Kulüpten yapılan açıklamada, takımın sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlandığı ve hedefin 3 puanla lige başlamak olduğu kaydedildi. Açıklamada, "Takımımız son iki sezonda Play-Off'ta kaçırdığı şampiyonluktan sonra bu sezon 2.Lig'e doğrudan çıkmayı hedeflemektedir. Bu amaçla geçen sezonki iskelet kadro korunmuş olup kalitesini ve başarısını ıspat etmiş oyuncularla takviye edilmiştir. Bir çok takımda şampiyonluklar kazanan teknik direktör Bülent Demirkanlı takımın başına getirilerek şampiyonluk hedefine uygun bir yapılanmaya gidilmiştir.

"Taraftarlarımızın Duaları Bizimle Olacak"

Sezona sorunsuz hazırlanan takımımız lige 3 puanla başlamayı planlamaktadır. Geçen sezondan kalma 5 maçlık seyircisiz oynama cezasından dolayı uzun süre taraftarlarımızdan uzak kalacak olmanın özlemini çekeceğiz. Taraftarlarımız tribünlerde olmasa da dua ve gönüllerinin bizimle olduğunu düşünerek mücadele edeceğiz. Bu ruhla maçlara çıkacak olan takımımız inşallah taraftarlarımızın yüzünü güldürecektir. Bu konuda oldukça inançlı ve kararlıyız" denildi.

"Hassas Bir Dönemden Geçiyoruz, Herkes Dikkatli Olmalı"

Açıklamada, ülkenin içinde bulunduğu hassas duruma da dikkat çekilerek sporun tüm bileşenlerinden hassas davranmaları istendi. Açıklamada,"Zorlu ve çekişmeli bir sezon bizi bekliyor. Emek hırsızlığının olmadığı, hakem hatalarının başarı ve başarısızlıkları tayin etmediği, hak edenlerin kazandığı, spor dışı etkenlerin spora hükmetmediği bir sezon en büyük temennimizdir.2015–2016 sezonunun ülke futbolu, kentimiz, bölgemiz ve kulübümüz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Fair-Play, centilmenlik, kardeşlik ve hoşgörü görüntüleri hakim olsun. Unutmayalım ki her takım başarılı olmak ister ancak sonuçlar geçici olup esas olan sevgi, barış ve kardeşliktir. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde sporun tüm bileşenlerini bu bilinç ve hassasiyetle davranmaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da Etimesgut Belediye Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement