Diyarbekirspor'da Gol Sorunu Yaşanıyor - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da Gol Sorunu Yaşanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbekirspor’da gol sorunu yaşanıyor.

19.01.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbekirspor'da gol sorunu yaşanıyor.

Ligde oynadığı 20 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 33 puanla 4. sırada yer alan Diyarbekirspor, sezon başından beri en büyük sıkıntıyı gol yollarında yaşıyor. 20 maçın 10'unda gol atamayan Diyarbekirspor, deplasmanda berabere kaldığı 6 maçın yanı sıra deplasmanda 1-0 kaybettiği Etimesgut Belediyespor ve 2-0 kaybettiği Ayvalıkgücü ile evinde 1-0 yenildiği Denizli Büyükşehir Belediyespor ve 2-0 kaybettiği Sultanbeyli maçlarında rakip ağları havalandıramadı.

SADECE 20 GOL ATABİLDİ

Gol atmakta zorlanan Diyarbekirspor, 20 gol atma başarısını gösterebildi. Kazandığı 9 maçın dördünü 1-0 (Yomraspor, Adliyespor, Zara Belediyespor, Manisa B.Şehir Belediye), kisini 2-0 (Payasspor ve Sancaktepe Belediyespor), birini 3-2 (Gaziosmanpaşa), birini 4-1 (Kemerspor) ve birini 5-1 (Derincespor) gibi sonuçlarla kazanan Diyarbekirspor, 5 maçtan tek farklı galibiyetle ayrılabildi.

Deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Ofspor, Bodrumspor, Sakaryaspor, Payasspor, Kahramanmarş Belediyespor ve Orhangazispor, deplasmanda 2-0 kazandığı Sancaktepe Belediyespor ve evinde 1-0 kazandığı Yomraspor, Manisa B.Şehir Belediyespor, Zara Belediyespor ve Adliyespor ile 2-0 kazandığı Payasspor maçları olmak üzere 12 maçta ise gol yemedi. Kalesinde sadece 10 gol gören Diyarbekirspor, bu alanda ligin en az gol yiyen takımı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da Gol Sorunu Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement