Diyarbekirspor'da Hedef İlk Üçe Girmek - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor'da Hedef İlk Üçe Girmek

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, normal lig sezonunu ilk 3 arasında tamamlayarak Play-Off'ta ilk maçını deplasmanda oynamak istiyor.

21.04.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Statü gereği Play-Off'ta 2. ve 5. ile 3. ve 4.takımlar eşleşirken, yarı final ilk maçları 4. ve 5.takımların, rövanşlar ise 2. ve 3. takımların sahasında yapılacak. İlk maçı deplasmanda oynayıp ikinci maç öncesinde avantajlı skor elde etmeyi amaçlayan Diyarbekirspor, bu nedenle ligi ilk 3 arasında tamamlamak istiyor. Şu anda 2.sırada yer alan Diyarbekirspor, 24 Nisan Pazar günü kendi sahasında Orhangazispor'la ve son hafta maçında 30 Nisan Cumartesi günü Adliyespor'la Ankara'da karşılaşarak ligi tamamlayacak.

Orhangazispor maçı hazırlıklarını galibiyet hedefiyle sürdüren Diyarbekirspor, Play-Off maçlarının yaklaşması nedeniyle idman sayısını ikiye çıkararak tempoyu artırmaya başladı. Teknik Direktör Namık Altunsoy, Play-Off maçlarına yüksek bir form grafiği ve iyi bir motivasyonla başlamak istediklerini söyledi. Altunsoy, "Ligi ilk 3 arasında tamamlayıp ilk maçı deplasmanda oynamak istiyoruz. Bunun eleme üsülü maçlar için avantaj olduğunu düşünüyoruz. Dış sahada alacağımız iyi bir sonuç bize avantaj getirecek. Ligi ilk 3 arasında bitirmemiz garanti değil. Önümüzde iki zor maç daha var. İki rakibimizin de Play-Off'a kalma hedefi var. Önce bu hafta Orhangazispor'u yenmek istiyoruz. Sahaya kazanmak amacı ile çıkacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor'da Hedef İlk Üçe Girmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement