Diyarbekirspor'da Payas Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da Payas Hazırlıkları Devam Ediyor

Diyarbekirspor\'da Payas Hazırlıkları Devam Ediyor

Diyarbekirspor A.Ş., önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynayacağı Payasspor maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

13.01.2016 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor A.Ş., önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynayacağı Payasspor maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor.

Payas yolculuğu başlıyor

10 Ocak'ta kendi sahasında oynaması gereken grup lideri Etimesgut Belediyespor maçı, rakip takımın kupa maçının aynı güne denk gelmesi nedeniyle 23 Mart Çarşamba gününe ertelenmiş ve böylece Diyarbekirspor geçen haftayı maç yapmadan geçirmişti. Bu durum üzerine Antalya kampını uzatan Diyarbekirspor, 17 Ocak Pazar günü deplasmanda yapacağı Payasspor maçının hazırlıklarını da Antalya'da sürdürmeye devam etti. Yeşil kırmızılı ekip, şimdi Payasspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Namık Altunsoy nezaretinde sürdüren yeşil kırmızılı ekip, Antalya'daki hazırlıklarını bugün tamamlayıp kara yoluyla Hatay'ın Payas beldesine geçmek üzere yola koyulacak. Yeşil kırmızılı ekibin yarın sabah saatlerinde Payas'a ulaşması bekleniyor.

"Payas maçına hazırız"

Diyarbekirspor, düşme hattında yer alan ve devre arasında kadrosuna önemli takviyeler yapan Payasspor'u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Yeşil kırmızılı kulübün deneyimli teknik direktörü Namık Altunsoy, söz konusu maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Antalya'da çok iyi bir kamp süreci geçirdiklerini söyleyen Altunsoy, Payas maçına da hazır olduklarını vurguladı. Payasspor'u yenerek ligin ikinci devresine galibiyetle başlamak istediklerini belirten Altunsoy, "Rakibimiz, düşme potasında bulunduğu için devre arasında çok önemli transferler yaptı. Bu nedenle güçlü bir takımla oynayacağımızı düşünüyorum. Ama her şeye rağmen biz şampiyonluğa oynayan bir takımız ve bu maçı kazanmak durumundayız. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve maça hazırız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da Payas Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement