Diyarbekirspor Emre Aktaş İle Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor Emre Aktaş İle Yollarını Ayırdı

Diyarbekirspor Emre Aktaş İle Yollarını Ayırdı

Diyarbekirspor Kulübü, sözleşmesi devam eden profesyonel futbolculardan Emre Aktaş'la yollarını ayırdı.

24.06.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezonun devre arasında Darıca Gençlerbirliği'nden transfer edilen ve attığı 8 golle takıma katkıda bulunan Emre Aktaş'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşmayla feshedildi.

Diyarbekirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, opsiyonlu olmak üzere 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki forvet oyuncusunun ayrılma talebinde bulunduğu, bu durumu değerlendiren yönetimin futbolcunun sözleşmesinde yazılı olan bonservis ücretini ödemesi şartı ile sözleşmesini karşılıklı feshetmeyi kararlaştırdığı kaydedildi.

'Transferde Titiz Çalışma Yürütülmektedir'

Açıklamada, sezona güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarının devam ettiği de vurgulandı. Açıklamada, "Transfer çalışmalarımız aralıksız şekilde devam etmektedir. Teknik heyetimizin takımda görmek istediği oyuncularla ilgili görüşmeler olumlu sonuçlanma aşamasına gelmiş olup, bu oyuncuların kulüpleriyle olan sorunlarını çözmelerini beklemekteyiz. Bir çok futbolcu kulübümüze gelmek istiyor ancak kulüp olarak takımımızın ihtiyacı olan nokta transferler için ihtiyatlı ve titiz davranmaktayız. Tüm pürüzler giderildikten sonra kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor Emre Aktaş İle Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement