Diyarbekirspor Forvet Emre Aktaş İle Anlaştı - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Forvet Emre Aktaş İle Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, forvet mevkii için Darıca Gençlerbirliği'nin golcüsü Emre Aktaş'la anlaştı.

06.01.2016 20:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Sivasspor'dan renklerine bağladığı eski oyuncusu Gökhan Payal'dan sonra bir transfer daha gerçekleştirdi.

Sezonun ilk yarısında 3.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'nde 1'i kupa ve 17'si lig olmak üzere 18 maçta forma giyip 5 gol kaydeden Emre Aktaş'la anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamada, Emre'nin Antalya'da sözleşme imzaladıktan sonra Yeşil-Kırmızılı takımın devam eden kampına katıldığı kaydedildi.

Emre'nin daha önce Süper Lig'de Osmanlıspor, Malatyaspor ve Adanaspor gibi takımlarda forma giydiği belirtilen açıklamada, Batman Petrolspor, Karşıyaka, Bugsaşspor takımlarında da oynamış olan tecrübeli futbolcunun kariyerinde 67 golü olduğu ifade edildi. Açıklamada, "Takımımızın iyi bir kadrosu var. Teknik heyetin talebi üzerine bazı mevkilere takviye yapmayı kararlaştırdık ve bu doğrultuda şu ana kadar 2 takviye yaptık. Gökhan Payal ve Emre Aktaş'ın hem tecrübeleri hem de kaliteleri ile takımımızın gücüne güç katacağına inanıyoruz. Teknik heyetin talebi olursa ve ihtiyaç hissedilirse başka transfer de yapabiliriz" denildi.

Takımda 2 sezondur yer alan İbrahim Konuksever'in kiralanmasının da gündeme alındığı açıklama, şöyle devam etti:

"Gerek yönetimimiz gerekse teknik heyetimiz İbrahim Konuksever'den memnun. Ancak bu futbolcumuz takımda fazla şans bulamayacağı endişesini taşıdığını dile getirerek başka takıma gitmek istediğini talep etmiştir. Sonraki sezonda yeniden kulübümüze dönmesi şartı ile bu futbolcumuzun başka takıma kiralanması düşünülmektedir. Bu duruma mevcut 3 stoperin yanına genç bir stoper takviyesi yapılması düşünülmektedir."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Forvet Emre Aktaş İle Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement