Diyarbekirspor - Maltepespor İle Oynayacak - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor - Maltepespor İle Oynayacak

Diyarbekirspor - Maltepespor İle Oynayacak

Başkentteki ilk hazırlık maçında Niğde Belediyespor'u 4-2 yenen Diyarbekirspor A.Ş., bugün de Maltepe ile bir hazırlık maçı oynayacak.

11.08.2015 14:35  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Esentepe'deki çalışmalarını tamamlayarak Ankara Kızılcahamam'a geçen ve burada Patalya Otel'e yerleşen Diyarbekirspor A.Ş., başkentteki ilk hazırlık maçında Niğde Belediyespor'u 4-2 yenmişti. Yeşil kırmızılı ekip, bugün de Maltepe ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Tunç Behram Yıldızlaştı

Spor toto 3.Lig ekiplerinden Niğde Belediyespor'a karşılaşan Diyarbekirspor, 1–0 yenik duruma düştüğü ilk yarıyı Mert Somay'ın penaltı golüyle 1-1 tamamlamış, ikinci devrede bir kez daha geriye düşen yeşil kırmızlı ekipte sahne alan Tunç Behram 3 gol birden atarak takımını galibiyete taşırken kendisi de yıldızlaşmıştı.

Bugün de Maltepespor'la Karşılaşacak

Daha önce Bolu'da yaptığı 2 hazırlık maçını kaybeden Diyarbekirspor, Böylece 3 hazırlık maçında 1 galibiyet ve 2 de yenilgi aldı. Diyarbekirspor,4. hazırlık maçını ise Bugün Maltepespor'la yapacak. Bu maçın dışında henüz ismi belli olmayan başka bir takımla daha hazırlık maçı yapılması planlanıyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor - Maltepespor İle Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement