Diyetisyene Gitmek Neden Yeterli Değil? - Son Dakika
Advertorial

Diyetisyene Gitmek Neden Yeterli Değil?

Diyetisyene gitmek kilo vermek için zayıflama ürünü kullanmak veya internetten zayıflama listeleri bulup onları yapmaya çalışmaktan çok daha etkilidir. Fakat tek başına diyetisyen de yeterli olmayacaktır.

11.06.2015 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Diyetisyene gitmenin avantajlarından en önemlisi kişiye özel bir diyet alıp, ne yapmanız gerektiği konusunda karşınızda bir muhatap bulmanızdır. Sorularınızı diyetisyene direk iletip, beslenmenizle veya yaşam şeklinizle ilgili sorulara cevap bulabilirsiniz.

Diyetisyenle görüştükten sonra yalnız olmanız ise en büyük handikaptır. Diyetisyene gidersiniz, sizinle görüşmesini yapar, bir liste verir ve sizi evinize gönderir. Bu noktadan sonra yalnızsınızdır. Sorunuz olduğu zaman diyetisyene tekrar gitmeniz, tekrar bir ödeme yapmanız gerekmektedir.

Bazı diyetisyenlerde ikinci görüşme ücretsiz olsa da evinizden çıkıp bir yol gitmeniz gerekir ve bunu her sorunuz için yapamazsınız.

Bu dezavantajın önüne geçmek için Diyeton basit bir çözüm sağlıyor. Diyeton, basitçe online bir diyetisyenlik hizmeti. Kayıt olduktan sonra size bir diyetisyen veriyorlar ve bu diyetisyen sizi her gün arayarak telefon veya internet üzerinden size destek sağlıyor. Böylelikle sorularınızı sorabiliyor ve anında destek alabiliyorsunuz.

Ayrıca zayıflama serüveninizde yalnız kalmıyor ve sürekli motive kalıyorsunuz. Diyetisyeniniz sizin ne yiyip ne içtiğinizi günlük bazda kontrol ettiği için sürekli bir motivasyon sağlamış olursunuz. Diyetisyenin dezavantajlarının önüne geçildiğinde sizi daha sağlıklı ve fit bir hayat bekliyor olacak.

Son Dakika Advertorial Diyetisyene Gitmek Neden Yeterli Değil? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement