Dizi Oyuncusu Muhtar - Son Dakika
Yerel

Dizi Oyuncusu Muhtar

Dizi Oyuncusu Muhtar

Uşak'ın Banaz ilçesinde geçen yıl tesadüfen keşfedilen ve bir dizide rol almaya başlayan köy muhtarı, oyunculuk eğitimi alıp sinema filmlerinde rol almak istiyor Yerel seçimlerde yeniden muhtar olayı olan Kantaroğlu: "Oyunculukla muhtarlığı aynı anda yürütüyorum.

26.02.2014 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SONER KILINÇ - Uşak'ın Banaz ilçesinde geçen yıl tesadüfen keşfedilen ve bir dizide rol almaya başlayan köy muhtarı, oyunculuk eğitimi alıp sinema filmlerinde rol almak istiyor.

Suzuz köyü muhtarı Ateş Kantaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıl önce ilçeye yatırım için gelen iş adamlarını gezdirdiği sırada tanıştığı kişilerin kendisine Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alma konusunda teklifte bulunduğunu söyledi.

Prodüksiyon şirketinin yetkilileri ile yapılan görüşmenin ardından dizi oyunculuğuna başlamaya karar verdiğini ifade eden Kantaroğlu, bu arada 1999 yılından bu yana sürdürdüğü muhtarlık görevini de aksatmamaya çalıştığını ifade etti.

Aynı zamanda Banaz Muhtarlar Birliği Başkanlığı görevini de yürüttüğünü anlatan Kantaroğlu, "Oyunculuğu çok seviyorum. Bu işte daha da ileriye gitmek istiyorum. Dizide rol almaya başladığımdan beri haftada iki gün İstanbul'a gidip çekimlere katılıyorum. Ayrıca tiyatro sanatçılarından da eğitim almaya başladım. Mart ayında eğitimin ilk bölümü tamamlayacağım. İlerleyen dönemlerde sinema filmlerinde de rol almak istiyorum" diye konuştu.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olacağını hatırlatan Kantaroğlu, "Dizilerde rol almam muhtarlık görevimi aksatmıyor. Oyunculukla muhtarlığı aynı anda yürütüyorum. Bu güne kadar 5 diziden teklif aldım, ancak yapımcı firma ile yapılan anlaşma gereği bu teklifleri kabul etmedim. Köyümüzün tanıtımına önemli katkılar sağladığımı düşünüyorum" dedi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dizi Oyuncusu Muhtar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement